Om Pias Private Pasningsordning

Pia Profilbillede

Om mig

Med en baggrund på 12 år i kommunal dagpleje og siden 2021 i privat pasningsordning har jeg udviklet en dyb forståelse for børns behov og udvikling.
Jeg er altid i børnehøjde, og fagligt tager jeg udgangspunkt i Den Styrkede Læreplan vedr. børnenes behov, udvikling og trivsel.
Jeg udfylder læreplaner vedr. børnene sprogligt, motorisk og socialt – dette er ikke et krav, men et arbejdsredskab til reflektion og udvikling for både børnene og mig. Jeg er uddannet lærer med linjefag i musik, så hver dag synger og spiller jeg musik med børnene, hvilket skaber en glædesfyldt og lærerig atmosfære.
I drivhuset lærer børnene om, hvor maden kommer fra ved at dyrke deres egne grøntsager. Dette skaber forståelse for naturen og madens oprindelse.

Pædagogisk konsulent

Jeg har et samarbejde med motorikvejleder Tina Nyholm. Hun har siden 1993 arbejdet med børn og unge – både på efterskole for børn med særlige behov og har 14 års erfaring som dagplejepædagog. Tina Nyholm er uddannet motorikvejleder v/ Anne Brodersen og har efteruddannelse i Neuroaffektiv Udviklingspsykologi v/ Susan Hart.
I 2014 blev hun selvstændig Pædagogisk Konsulent - Motorikvejleder med fokus på De Private Pasningsordninger.

Tina Nyholms egne ord

"Når jeg besøger Pia, snakker vi om børnenes udvikling og trivsel - sprogligt, motorisk og socialt. Vi tager udgangspunkt i Den Styrkede Læreplan og Pias hverdag med børnene. Jeg er i børnehøjde og oplever, at det skaber tillid og tryghed hos børnene".

Faaborg-Midtfyn Kommune

Jeg er godkendt af kommunen, så der bliver løbende ført tilsyn af Faaborg-Midtfyn. Dette gøres for at sikre, at den ønskede standard bliver overholdt og sikret.

PPR

Desuden har jeg mulighed for/pligt til at kontakte PPR (pædagogisk/psykologisk rådgivning), hvis der bliver noget i forhold til barnets udvikling og/eller trivsel – jeg er derfor ikke alene og kan altid få råd, vejledning og hjælp fra eksempelvis en ergoterapeut, fysioterapeut, sprogkonsulent, psykolog m.m. akkurat som en kommunal ansat dagplejer kan. Dette er både tryghedsskabende for barnet, for jer som forældre men også for mig.

Udvikling

Jeg er del af en forening for private pasninger på Fyn, hvor der tilbydes efteruddannelse og førstehjælpskursus (fornyes hvert 2. år).
Der er desuden også foredrag og arrangementer i foreningen for både børn/familie. Der bliver på den vis gjort status med både børnenes udvikling og min egen i funktion i min private pasningsordning.

Pæretræ med en pære i fokus

Pias Private pasningsordning – Copyright 2024 © Alle rettigheder forbeholdes. Privatlivspolitik